Over ons

Een eigen bedrijf opzetten? Maar last van cold feet? Boost je zelfvertrouwen bij Purpose Academy en train jezelf naar succesvol ondernemerschap.

Purpose Academy

CONCEPTONTWIKKELING & ONDERNEMERSCHAP
Purpose Academy Nederland is een trainingsinstituut voor conceptontwikkeling en ondernemerschap. Onze docenten helpen jou bij het uitwerken van concrete ondernemingsplannen en het realiseren van je eigen bedrijf.

 MASTERCLASSES & KENNISEVENEMENTEN
Kennissessies van ervaren (gast)docenten, leerzame dagcolleges en één-op-één coaching.  Purpose Academy geeft je tools en informatie zodat jij een vliegende start maakt als beginnend ondernemer.

Waarom Purpose Academy

Een eigen bedrijf opzetten? Maar last van cold feet? Boost je zelfvertrouwen bij Purpose Academy en train jezelf naar succesvol ondernemerschap.

TIMES ARE CHANGING
En jawel, dit keer op een positieve manier.  De bouw maakt winstgevende slagen, de huizenprijzen rijzen de pan uit en er zijn meer vacatures dan personeel beschikbaar. Voor jou de ultieme kans om te laten zien wat je als aankomend ZZP’er in petto hebt.

MAAR JE BENT NIET DE ENIGE..
Bij Purpose Academy begeleiden we je naar succesvol ondernemerschap. Een eigen bedrijf starten in Nederland? Het is nog nooit zo makkelijk en moeilijk geweest. Je bent namelijk niet de enige. De ZZP’ers schieten als paddenstoelen uit de grond. Het is onze missie om jou te trainen in de wording van de entrepeneur die het verschil maakt. Mét een gezond financieel plaatje natuurlijk.  Daarnaast stomen we je klaar voor alle bedrijfstechnische facetten waar een beginnend ondernemer mee te krijgt. Want dat zijn er ook nogal wat!

Waar zit Purpose Academy

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND
Het hoofdkantoor van Purpose Academy Nederland vind je aan de Marten Meesweg,  naast trein- en metrostation Rotterdam-Alexander.

Bezoekadres
Purpose Academy Nederland
Marten Meesweg 8-12
3068 AV  ROTTERDAM

Algemene vragen: info@purposeacademy.nl of 010 – 123 45 67
Vragen over inschrijvingen: inschrijvingen@purposeacademy.nl of 010 – 123 45 67

De Purpose Coaches

Ambieer je een eigen bedrijf, maar ben je nog niet zeker van ‘je zaak’?  Het uitschrijven van je ideeën, het  doorgronden van je kwaliteiten en het leren omgaan met klanten.  
Deze Purpose Coaches helpen jou daar bij!

Meld je aan!

Meld je aan voor onze open dag inclusief gratis sessie.